Makedonsko zname English flag

hospitality is imperative to usЗа нас

image

Вградивме многу емоции во нашиот ангажман што се чувствува во воздухот, како што велат нашите гости. Сопствениците и персоналот ви пожелуваат топло и пријателско добредојде. „Монтенегрин Инн“ има капацитет од 90 лица. Дали е за бизнис, задоволство или обете, Монтенегрин Инн е перфектното место за вашиот следен одмор. „Монтенегрин Инн“ располага со двокреветни соби, двокреветни соби со помошен лежај и четирикреветно студио. Собите имаат ТВ, клима уред, WiFi интернет, купатило. Нашите гости можат да се релаксираат и уживаат во нашиот ресторан, кој има капацитет од 80 гости, во пријатна и топла атмосфера.

    image
  • Бидејќи Монтенегрин Инн е приватно сместување, плаќањето се врши во готово или на банкраска сметка на сопственикот.